Registrovat Přihlásit

Hodnocení produktů

xTEXI JOY 48

4 700 Kč

TEXI JOY 48 - Evropská značka šicích strojů, elektronický šicí stroj vhodný pro ..

Doprava zdarma

Šárka Kopelentová 02/06/2017

  • Jsem začátečník a šicí stroj je pro mne srozumitelný a jednoduchý na ovládání. Po krátkém seznámení jsem ušila dceři peřinku a polštářek pro plyšáka. Je to skvělý pomocník, který má vše co potřebuji.
  • Zatím nemám co vytknout.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 415

6 567 Kč

Šicí stroj Janome 415 je nejen pro začátečníky, a to díky snadnému ovládání. Šic..

Doprava zdarma

Ivett 31/05/2017

  • Som veľmi spokojná,Šije ticho ,plynule bez zatrhávania nite,navliekač vrchnej nite tiež ide na prvý pokus(predtým som mala singer a radsej som ho nepouživala,lebo som to mala rýchlejšie bez toho navliekaca)Aj s pevným kratom som spokojná,lebo mám malé dieťa a stále by točilo zo všetkým čo sa dá.Takto dám kryt a mám pokoj.
  • Zatial som nič nenašla.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 990D + 4 patky v ceně 1900Kč zdarma

10 139 Kč

Overlock Janome 990 D je 3, 4nitný stroj s 5 druhy stehů a 9 šicími programy.Nej..

Doprava zdarma

Elena Kubíčková 17/05/2017

  • Má pěkný steh ,šije pěkně. Celkem lehké ovládání.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 920

5 854 Kč

Šicí stroj Janome 920 nabízí 21 programů, 40 šicích technik, overlockový pružný ..

Doprava zdarma

Marcela Macháčková 16/05/2017

  • jsem také moc spokojena , moc šít neumím a tak využívám pro své potřeby a doufám, že se budu zdokonalovat díky šikovnému stroji který snad pochopí každý.. takže za mě doporučuji.. děkuju
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xTEXI BALLERINA + přídavný stolek

11 999 Kč

TEXI BALERINA - akce přídavný stolek v hodnotě 1500 kč pro rozšíření pracovní pl..

Doprava zdarma

Jedličková Martina 09/05/2017

  • S šicím strojem jsem velice spokojena
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 393 - kufříkový šicí stroj

7 406 Kč

Šicí stroj Janome 393 - kufříkový šicí strojOsvědčený model ze 70 - 90 let, celo..

Doprava zdarma

Roksolana 06/05/2017

  • Mam velikou spokojenost s tim strojem,šije neuveřitelně hladce a byla jsem překvapena tim že šije moc potichu.
  • Chybi mi šipky ukazujici směr navlekani niti,ale s praxi se snad tomu naučim bez manualu.:)Taka možna někomu bude chybět automaticke navlekani niti.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME DM7200 + přídavný stolek

16 540 Kč

Janome DM7200 nabízí 200 programů, 12 typů knoflíkových dírek včetně konfekční a..

Doprava zdarma

Ľudmila 01/05/2017

  • dobrý stroj pre domáce šitie a aj patchworku. Výhodou je prídavný stolík a veľký výber stehov. Zrozumiteľný návod a intuitívne ovládanie stroja.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 393 - kufříkový šicí stroj

7 406 Kč

Šicí stroj Janome 393 - kufříkový šicí strojOsvědčený model ze 70 - 90 let, celo..

Doprava zdarma

Gabina 26/04/2017

  • Hledala jsem šicí stroj, který něco vydrží a to tento stroj je....je celokovový, jde zabudovat do stolu po starších strojích. Ema zbytečně moc ozdobných stehu a hlavně pro šíje cokoliv. Za mě mohu jen doporučit.
  • Žádné
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 990D + 4 patky v ceně 1900Kč zdarma

10 139 Kč

Overlock Janome 990 D je 3, 4nitný stroj s 5 druhy stehů a 9 šicími programy.Nej..

Doprava zdarma

Dana Kratochvílová 22/04/2017

  • S šicím strojem jsem spokojená. Žádné závady se nevyskytly, stroj šije velmi pěkně. Jsem velmi spokojená.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 990D + 4 patky v ceně 1900Kč zdarma

10 139 Kč

Overlock Janome 990 D je 3, 4nitný stroj s 5 druhy stehů a 9 šicími programy.Nej..

Doprava zdarma

Elena 21/04/2017

  • Pěkný steh a celkem tichý chod. Přehledný a nemusí se stále seřizovat.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 419S

7 625 Kč

Šicí stroj Janome 419S nabízí manuální nastavení přítlaku patky, 4 programy naví..

Doprava zdarma

Lída Kadaníková 26/03/2017

  • Dobrý den,se šicím strojem jsem naprosto spokojená
  • zatím jsem nic nenašla
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME SKYLINE S5

25 264 Kč

Šicí, vyšívací a quiltovací stroj Janome Skyline S5 je speciálně vybavený stroj ..

Doprava zdarma

Jarmila 24/03/2017

  • Na japonské výrobky nedám dopustit a na tento šicí stroj obzvlášť. Poměr ceny a užitné hodnoty je neskutečný. Ve srovnání s Janome Memory Craft 5200 je o třídu výš, a tudíž je s ním možné šít tzv. průmyslově (šitím se neživím, ale oceňuji vysoký výkon). Nejvíce jsem nadšena spodním odstřihem nitě.
  • Trochu mě zklamalo, že nemá na sebe plastový "kabátek", ale pouze přehoz, s nímž nelze šicí stroj přenášet.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 415

6 567 Kč

Šicí stroj Janome 415 je nejen pro začátečníky, a to díky snadnému ovládání. Šic..

Doprava zdarma

Růžena Hájková 21/03/2017

  • Zatím jsem ho ještě moc nevyzkoušela, ale první zkušenosti dobré. Hlavně tichý chod a sposta možností co se týče stehů.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJanome JUNO E1015

4 069 Kč

Šicí stroj Janome Juno E1015 vyrobený ve výrobním závodě japonské firmy Janome, ..

Doprava zdarma

Ludmila Gašperová 02/12/2016

  • Stroj jsem koupila mé dceři, která je velice spokojená.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 920

5 854 Kč

Šicí stroj Janome 920 nabízí 21 programů, 40 šicích technik, overlockový pružný ..

Doprava zdarma

Kristina 01/12/2016

  • sije dobre, nezasekava sa, je pomerne tichy

  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJanome JUNO E1015

4 069 Kč

Šicí stroj Janome Juno E1015 vyrobený ve výrobním závodě japonské firmy Janome, ..

Doprava zdarma

Ivana 28/11/2016

  • Jsem jenom nadšená, ve středu večer jsem objednala a v pátek už jsem šila. Krásně šíje strečové materiály, výběr stehů je velký, při sešlápnutí pedálu se rozběhne tak akorát rychlostí ...., šíji pro radost, ale často...., zatím jen nadšení, vřele doporučuji.
  • Snad jen malé obrázky v návodu, jsem jen šička - nadšenec a občas musím kouknout do textu...
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 60507

6 695 Kč

Šicí stroj Janome 60507 je speciální model k výročí 60 milionů prodaných kusů st..

Doprava zdarma

Natália Figely 27/11/2016

  • Vynikajuci ... velmi dobre prešíva kazdy druh latky , robi pekne stehy
    Velmi sa mi paci ,ze vidím kolko mam este spodnej nite je to výhoda to priehľadné okienko a pevná konštrukcia celého stroja .
    21 programov je akurát vsetko využiteľne, výhoda je aj orezávac nite
  • Nic
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 920

5 854 Kč

Šicí stroj Janome 920 nabízí 21 programů, 40 šicích technik, overlockový pružný ..

Doprava zdarma

Hana Šťastná 23/11/2016

  • Stroj podle mne odpovídá jeho popisu, je šikovný na přenášení, zatím jsem vyzkoušela základní stehy, vše šlo hladce. Oceňuji navlékač jehly, ten je pro mě velkým ulehčením.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 605 QXL (3160 QDC) + přídavný stůl

13 405 Kč

Elektronický šicí stroj Janome 605 QXL, který je vybaven automatickým odstřihem ..

Doprava zdarma

Malbr 21/11/2016

  • Naprosto splnilo ocekavani, hodne tichy.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 415

6 567 Kč

Šicí stroj Janome 415 je nejen pro začátečníky, a to díky snadnému ovládání. Šic..

Doprava zdarma

Tereza 21/11/2016

  • Jsem naprosto spokojená.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení: