Registrovat Přihlásit

Hodnocení produktů

xJANOME 419S

7 625 Kč

Šicí stroj Janome 419S nabízí manuální nastavení přítlaku patky, 4 programy naví..

Doprava zdarma

Peter Brhlovič 18/11/2016

  • Potešili ste ma včasným a bezvadným doručením stroja. Ten však bude vianočným darčekom pre našu dcéru. Manželka, ktorá tiež občas šije, vyhlásila iba, že jej môže iba závidieť.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJanome JUNO E1015

4 069 Kč

Šicí stroj Janome Juno E1015 vyrobený ve výrobním závodě japonské firmy Janome, ..

Doprava zdarma

Veronika 13/11/2016

  • Jsem začátečník, ale tento šicí stroj se krásně ovládá, dobře se na něm šije, nemám co bych vytkla
  • nic
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 920

5 854 Kč

Šicí stroj Janome 920 nabízí 21 programů, 40 šicích technik, overlockový pružný ..

Doprava zdarma

Martina 10/11/2016

  • Je to môj prvý šijací stroj. Som spokojná. Presije aj väčšiu vrsvu rifloviny. Ľahká obsluha.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 990D + 4 patky v ceně 1900Kč zdarma

10 139 Kč

Overlock Janome 990 D je 3, 4nitný stroj s 5 druhy stehů a 9 šicími programy.Nej..

Doprava zdarma

Alena 06/11/2016

  • Kvalitní robustní overlock.
  • Není vidět kde přesně je řezací nůž, je schovaný za patkou, ale dá se to naučit odhadnout.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 990D + 4 patky v ceně 1900Kč zdarma

10 139 Kč

Overlock Janome 990 D je 3, 4nitný stroj s 5 druhy stehů a 9 šicími programy.Nej..

Doprava zdarma

Petra 03/11/2016

  • Po prvotnim seznameni snadne navlekani niti.dobra prehlednost jejich vedeni.
  • Chybejici nadobka na odrezky
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xTEXI JOY 48

4 700 Kč

TEXI JOY 48 - Evropská značka šicích strojů, elektronický šicí stroj vhodný pro ..

Doprava zdarma

Martina 22/10/2016

  • Stroj je svojí vybaveností vhodný pro zručné švadleny, ale jednoduchostí ovládání stroje se hodí i pro začátečníky. Elektronické ovládání a nastavování je velmi jednoduché, se strojem jsem velmi spokojena.
  • Zatím žádné.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 920

5 854 Kč

Šicí stroj Janome 920 nabízí 21 programů, 40 šicích technik, overlockový pružný ..

Doprava zdarma

Zdenka Smékalová 20/10/2016

  • zatím nemohu hodnotit, byl to dárek
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 419S

7 625 Kč

Šicí stroj Janome 419S nabízí manuální nastavení přítlaku patky, 4 programy naví..

Doprava zdarma

katka 20/10/2016

  • lahucky jednoduche ovladanie a hlavne kovova konstrukcia super odporucam
  • ziadne
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 393 - kufříkový šicí stroj

7 406 Kč

Šicí stroj Janome 393 - kufříkový šicí strojOsvědčený model ze 70 - 90 let, celo..

Doprava zdarma

Vanda 12/10/2016

  • Milujem tento stroj aj napriek pár veciam čo mi vadia ho milujem. Šije krásne rovno, má krásny retro design, je kovový, nie je hlučný, má pevný veľký kufrík, príručná priehradka je super na drobnosti, stehy sú krásne, vymieňanie ihiel, patiek jednoduché, je stabilný, profi a pevný.

  • -až neskôr som si všimla že nemá voľné rameno ale zvykla som si a nevadí mi to
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 419S

7 625 Kč

Šicí stroj Janome 419S nabízí manuální nastavení přítlaku patky, 4 programy naví..

Doprava zdarma

Monika 09/10/2016

  • Jsem spíše začátečník, tento stroj hodnotím jako fantastický. Intuitivní ovládání, vše jednoduché (první krok s návodem v ruce, pak už to jde samo), chod stroje hodnotím jako tichý vzhledem k tomu, že mi o dvě místnosti dál klidně spí dítě :) A poměr výkon/cena bezkonkurenční.
  • Zatím jsem nenašla.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 744 D

12 650 Kč

Overlock Janome 744 D je 2, 3, 4nitný overlock, který nabízí 7 druhů stehů a 9 š..

Doprava zdarma

František 03/10/2016

  • Šicí stroj šije bez problému ,šije i silnější materiál který mu není určený a protože jsem neměl pro nej předepsané nitě tak jsem tam nastrkal 40ky určené pro průmyslové stroje a zvladal to statečně.navléknout to jde docela dobře ,měl jsem s toho docela obavu.Neměl jsem s prádlovkama žádné skušenosti.Nic špatného nemohu říct o těchto strojích.Mohu doporučit.Není přes Japonce,umí makat bez problému.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 393 - kufříkový šicí stroj

7 406 Kč

Šicí stroj Janome 393 - kufříkový šicí strojOsvědčený model ze 70 - 90 let, celo..

Doprava zdarma

Lucka 29/09/2016

  • - skvělá náhrada za můj starý Lucznik (stejné funkce)
    - tichý chod
    - retro styl
  • - nepasuje do staré skříňky šicího stroje, ale to není chyba, je to Janome
    - chybí vypínání na světlo
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJanome JUNO E1015

4 069 Kč

Šicí stroj Janome Juno E1015 vyrobený ve výrobním závodě japonské firmy Janome, ..

Doprava zdarma

Alena 25/09/2016

  • Skladný, lehký, dobře se na něm šije. Zatím jsem jen zkoušela šít.
  • Žádnou jsem nenašla.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 419S

7 625 Kč

Šicí stroj Janome 419S nabízí manuální nastavení přítlaku patky, 4 programy naví..

Doprava zdarma

Jana Křížová 23/09/2016

  • naprostá spokojenost , můžu všem doporučit
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJanome JUNO E1015

4 069 Kč

Šicí stroj Janome Juno E1015 vyrobený ve výrobním závodě japonské firmy Janome, ..

Doprava zdarma

dana 22/09/2016

  • Velmi kvalitní a spolehlivý šicí stroj, zatím jsem nepoznala nějakou chybičku a jsem s ním velmi spokojená i s perzonálem v brněnské pobočce, kde jsem ho kupovala...
  • zatím nic...
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJanome JUNO E1015

4 069 Kč

Šicí stroj Janome Juno E1015 vyrobený ve výrobním závodě japonské firmy Janome, ..

Doprava zdarma

Vl. 22/09/2016

  • Je to co jsme potřebovali
  • Nic
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJanome JUNO E1015

4 069 Kč

Šicí stroj Janome Juno E1015 vyrobený ve výrobním závodě japonské firmy Janome, ..

Doprava zdarma

Vlasta 14/09/2016

  • Jednoduchý, kvalitní šicí stoj. Zatím velká spokojenost.
  • Nic
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJanome JUNO E1015

4 069 Kč

Šicí stroj Janome Juno E1015 vyrobený ve výrobním závodě japonské firmy Janome, ..

Doprava zdarma

Vlasta Slapničková 14/09/2016

  • Vhodný pro začátečnice,jednoduché ovládáni.
  • nic
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJanome JUNO E1015

4 069 Kč

Šicí stroj Janome Juno E1015 vyrobený ve výrobním závodě japonské firmy Janome, ..

Doprava zdarma

Jiří 12/09/2016

  • skvělý sicí stroj od renomované značky
    pro domácí použití na jednoduché šití je jedinečný
    3 letá záruka
    servis ze dveří do dveří
  • žádné
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJanome JUNO E1015

4 069 Kč

Šicí stroj Janome Juno E1015 vyrobený ve výrobním závodě japonské firmy Janome, ..

Doprava zdarma

Míla 12/09/2016

  • jednoduchá obsluha, tichý, šije krásně
  • žádné
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení: