Registrovat Přihlásit

Hodnocení produktů

xJANOME 393 - kufříkový šicí stroj

7 406 Kč

Šicí stroj Janome 393 - kufříkový šicí strojOsvědčený model ze 70 - 90 let, celo..

Doprava zdarma

Křížová Soňa 11/09/2016

  • Co se týká šití, jsem spokojená.
    hlučnost je minimální.
  • jediná připomínka je ke slabému osvětlení,pomáhám si přídavnou lampičkou. Zkusím LED žárovku, má být silnější.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJanome JUNO E1015

4 069 Kč

Šicí stroj Janome Juno E1015 vyrobený ve výrobním závodě japonské firmy Janome, ..

Doprava zdarma

Růžena Hrubá 06/09/2016

  • Stroj jsem zatím jen vyzkoušela, ale byla jsem spokojená. Je lehký oproti starému a má steh na pružné látky.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJanome JUNO E1015

4 069 Kč

Šicí stroj Janome Juno E1015 vyrobený ve výrobním závodě japonské firmy Janome, ..

Doprava zdarma

Helena 05/09/2016

  • Šicí stroj jsem koupila dceři jako dárek.
    Dosud nebyl vyzkoušen.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJanome JUNO E1015

4 069 Kč

Šicí stroj Janome Juno E1015 vyrobený ve výrobním závodě japonské firmy Janome, ..

Doprava zdarma

Petra Šmahová 31/08/2016

  • Je to můj první stroj a i začátečník jako já si s ním dokáže poradit sám. Zatím jsem moc spokojená s výběrem stehů, kvalitou šití i obsluhou stroje.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJanome JUNO E1015

4 069 Kč

Šicí stroj Janome Juno E1015 vyrobený ve výrobním závodě japonské firmy Janome, ..

Doprava zdarma

Jarmila V. 29/08/2016

  • Skvělý šicí stroj!
    Už jsem spravovala montérky, rifle a jiné věci a vše v pohodě. Naprosto bez problému prošije riflovinu. Pro běžné domácí šití a opravy je naprosto dostačující a dokonalý.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 603 DXL (2160)

10 655 Kč

Elektronický šicí stroj Janome 603 DXL nabízí 60 programů a 120 šicích technik. ..

Doprava zdarma

Andrea 19/08/2016

  • Super alternatíva medzi šijacím a vyšívacím strojom, som úplne nadšená. Veľa programov a možností, tichúčky, zrozumiteľný
  • nenašla som zatiaľ nič
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 603 DXL (2160)

10 655 Kč

Elektronický šicí stroj Janome 603 DXL nabízí 60 programů a 120 šicích technik. ..

Doprava zdarma

Marcela Zubčeková 19/08/2016

  • Tento šicí stroj je naprosto úžasný. V minulosti jsem měla jen mechanické šicí stroje. Byla jsem s nimi spokojená. Ale šití na elektronickém je úplně jiný komfort. Jsem s ním velmi spokojená.
  • O žádných nevím.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME HD1800 EASY JEANS

10 256 Kč

Šicí stroj Janome HD1800 Easy Jeans nabízí 19 programů, 9 automatickou knoflíkov..

Doprava zdarma

Vendula 19/08/2016

  • kvalitně šije, jednoduchost ovládání
  • to ještě plně nedokážu posoudit, pracuji s ním krátce
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 423S

7 770 Kč

Šicí stroj Janome 423S je novější typ modelu Janome 419S (má více programů), kte..

Doprava zdarma

Eva 17/08/2016

  • super, jednoduche sitie aj nastavenie, navod s obrazkami, je velmi tichy, perfektne pre domace pouzitie :)
  • zatial ziadne
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xTEXI BALLERINA + přídavný stolek

11 999 Kč

TEXI BALERINA - akce přídavný stolek v hodnotě 1500 kč pro rozšíření pracovní pl..

Doprava zdarma

Jana Horáková 11/08/2016

  • Stroj je tichý,krásně podává látku,steh má pravidelný
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 415

6 567 Kč

Šicí stroj Janome 415 je nejen pro začátečníky, a to díky snadnému ovládání. Šic..

Doprava zdarma

Kalincikova 15/07/2016

  • Som krajčírka už 20rokov ,vyskúšala som aj poloautom.stroje uvidíme akú bude mať životnosť, ale zatiaľ ten stroj urobil dojem,perfektny.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJanome JUNO E1015

4 069 Kč

Šicí stroj Janome Juno E1015 vyrobený ve výrobním závodě japonské firmy Janome, ..

Doprava zdarma

Ludmila 15/07/2016

  • Jsem naprosto spokojena, stroj splnil očekávání, prošije i několik vrstev látky, obsluha jednoduchá.
  • Zatím nezjištěny
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 415

6 567 Kč

Šicí stroj Janome 415 je nejen pro začátečníky, a to díky snadnému ovládání. Šic..

Doprava zdarma

Oľga Kohútiková 07/07/2016

  • S obavou som si kúpila japonský šijací stroj JANOME 415, lebo som bola roky zvyknutá na našu LADU. Som náročná a tento stroj splnil nad mieru moje očakávania. Bála som sa novej techniky, ale popis je tak dobre a podrobne napísaný, že aj neskúsený pochopí, čo k čomu slúži. Mám 60 rokov a hlavne som prijala automatický navliekač nite, je to SUPER. Oceňujem, že sa pedálom dá šiť aj pomaly. Pre dobré šitie je to potrebné. Vyskúšala som všetky programy, priložené pätky a nemám čo dodať. Výborný. Odporúčam.
  • Svetlo mohlo byť lepšie. Inak nemám čo dodať. Nemá žiadne nevýhody.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME SKYLINE S5

25 264 Kč

Šicí, vyšívací a quiltovací stroj Janome Skyline S5 je speciálně vybavený stroj ..

Doprava zdarma

Jaroslava 25/06/2016

  • Šicí stroj nemohu jinak než vychválit, jsem s ním maximálně spokojená. Má tichý chod, spoustu příslušenství a tím i spoustu šicích možností.
  • Na žádné nevýhody jsem zatím nepřišla
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME SKYLINE S5

25 264 Kč

Šicí, vyšívací a quiltovací stroj Janome Skyline S5 je speciálně vybavený stroj ..

Doprava zdarma

Jaroslava 25/06/2016

  • Stroj nemohu jinak než vychválit, jsem s ním maximálně spokojená. Má tichý chod, spoustu příslušenství a tím i spoustu šicích možností.
  • Na žádné nevýhody jsem zatím nepřišla.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME SKYLINE S5

25 264 Kč

Šicí, vyšívací a quiltovací stroj Janome Skyline S5 je speciálně vybavený stroj ..

Doprava zdarma

Roman 15/06/2016

  • Se strojem jsem velmi spokojen.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME SKYLINE S5

25 264 Kč

Šicí, vyšívací a quiltovací stroj Janome Skyline S5 je speciálně vybavený stroj ..

Doprava zdarma

Jarmila 11/06/2016

  • Stroj je dobrý. Příslušenství neskutečné.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 990D + 4 patky v ceně 1900Kč zdarma

10 139 Kč

Overlock Janome 990 D je 3, 4nitný stroj s 5 druhy stehů a 9 šicími programy.Nej..

Doprava zdarma

Iva 26/05/2016

  • - perfektní fungování bez nutnosti neustálého přenastavování při změně látky
    - relativně tichý chod
    - zatím žádný problém
  • hodila by se mi nádoba na odřezky, kterou tento typ nemá
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJanome JUNO E1015

4 069 Kč

Šicí stroj Janome Juno E1015 vyrobený ve výrobním závodě japonské firmy Janome, ..

Doprava zdarma

Oldřich Bakeš 25/05/2016

  • Šicí stroj jsem kupoval dceři . Dcera je s tímto spokojená .
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 920

5 854 Kč

Šicí stroj Janome 920 nabízí 21 programů, 40 šicích technik, overlockový pružný ..

Doprava zdarma

Jana Lochmanová 24/05/2016

  • Jsem moc spokojená jak s ovládáním stroje, tak s funkcemi.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení: