Registrovat Přihlásit

Hodnocení produktů

xJANOME 5060DC + přídavný stolek

14 555 Kč

Janome 5060DC nabízí 60 programů, 7 typů knoflíkových dírek včetně konfekční a h..

Doprava zdarma

Lenka 19/05/2016

  • So strojom som spokojna, zatial si pracu na nom uzivam a dufam, ze aj dlho budem.
  • Nezistene
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 423S

7 770 Kč

Šicí stroj Janome 423S je novější typ modelu Janome 419S (má více programů), kte..

Doprava zdarma

Veronika 15/05/2016

  • spojenost doporučuji všem
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 423S

7 770 Kč

Šicí stroj Janome 423S je novější typ modelu Janome 419S (má více programů), kte..

Doprava zdarma

Veronika 15/05/2016

  • Bohaté programové vybavení, silný motor. Zatím jsem spokojená nevidím žádné nedostatky.
  • nevím
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJanome JUNO E1015

4 069 Kč

Šicí stroj Janome Juno E1015 vyrobený ve výrobním závodě japonské firmy Janome, ..

Doprava zdarma

Martina K. 12/05/2016

  • Jsem začátečník a na stroji jsem se naučila snadno, já osobně jsem max.spokojená. Moje mamka, která má našito celkem dost, mě jen v rychlosti na stroji ukázala co a jak a sama konstatovala, že je stroj (za tu cenu) dobrý a domnívá se, že mi bude bohatě stačit. Kupovala jsem (na základě recenzí) pro domácí použití, abych byla schopná mé rodině opravit a ušít co je zrovna potřeba. Jsem spokojená a doufám, že dlouho budu.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJanome JUNO E1015

4 069 Kč

Šicí stroj Janome Juno E1015 vyrobený ve výrobním závodě japonské firmy Janome, ..

Doprava zdarma

Vladimíra Turková 11/05/2016

  • jsem spokojená,oproti staré Veritasce je výkonnější a má více programů .
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 920

5 854 Kč

Šicí stroj Janome 920 nabízí 21 programů, 40 šicích technik, overlockový pružný ..

Doprava zdarma

Jiřina 07/04/2016

  • Zatím pouze vyzkoušeno a vše v pořádku.Vhodný stroj pro začátečníka i pokročilého.Za ty peníze spokojenost.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 920

5 854 Kč

Šicí stroj Janome 920 nabízí 21 programů, 40 šicích technik, overlockový pružný ..

Doprava zdarma

Luca 28/03/2016

  • Jsem velice spokojena
    Umí vše co jsem očekávala
  • Nic
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 393 - kufříkový šicí stroj

7 406 Kč

Šicí stroj Janome 393 - kufříkový šicí strojOsvědčený model ze 70 - 90 let, celo..

Doprava zdarma

Petr 11/03/2016

  • Vše co se píše v reklamě je pravda. Prostě spokojenost. Pasuje do staré skříňky, jednoduchý, tichý.
    Za příjemnou cenu nad očekávání.
  • Hodně rozměrný a dlouhý šroubek jehelní tyče. Trochu víc zavazí, ale je to o zvyku.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 423S

7 770 Kč

Šicí stroj Janome 423S je novější typ modelu Janome 419S (má více programů), kte..

Doprava zdarma

Hana Reschke 11/03/2016

  • Můj první šicí stroj. Pro úplného začátečníka snadno ovladatelný. Srozumitelný návod pro použití. Jeho možnosti budu objevovat časem. Prodloužená záruční doba na 5 let. Doporučuji.
  • Zatím jsem nic neshledala.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 415

6 567 Kč

Šicí stroj Janome 415 je nejen pro začátečníky, a to díky snadnému ovládání. Šic..

Doprava zdarma

Anna 10/03/2016

  • Má široké rameno - pohodlné šitie, navliekač a orezávač nite. Veľmi pevná konštrukcia. Spokojnosť.
  • Menej programov, ale pre domáce šitie úplne postačia.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJanome JUNO E1015

4 069 Kč

Šicí stroj Janome Juno E1015 vyrobený ve výrobním závodě japonské firmy Janome, ..

Doprava zdarma

Věra Hálková 06/03/2016

  • jsem velice spokojena je tichý rychý pěkně šije nic jsem nemusela doštelovavat na to domácí šití výborný.Doporučuji Dokoupila jsem si cívky navíc ale pasují tam i ze srarého šicího stroje jiné značky
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 920

5 854 Kč

Šicí stroj Janome 920 nabízí 21 programů, 40 šicích technik, overlockový pružný ..

Doprava zdarma

LENKA BAŘINKOVÁ 01/03/2016

  • Se strojem ZATÍM spokojenost
  • Osvětlení mohlo být silnější
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 920

5 854 Kč

Šicí stroj Janome 920 nabízí 21 programů, 40 šicích technik, overlockový pružný ..

Doprava zdarma

dakv 29/02/2016

  • Šicí stroj je lehký, v příjemném provedení, příprava šití i šití samotné je snadné, tiché. Snadné navlékání horní nitě a skvělý navlékač jehly, snadná výměna patky, "nůžtičky" na ustřižení nitě po ukončení šití.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 423S

7 770 Kč

Šicí stroj Janome 423S je novější typ modelu Janome 419S (má více programů), kte..

Doprava zdarma

Jana Zavadilová 23/02/2016

  • Kvalitní šicí stroj,snadné ovládání,veliká výhoda automat.navlékač nití,krásný desing,
    velký výběr stehů.celková velká spokojenst
  • Zatím o žádné nevýhodě nevím
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 920

5 854 Kč

Šicí stroj Janome 920 nabízí 21 programů, 40 šicích technik, overlockový pružný ..

Doprava zdarma

st.Holub 15/02/2016

  • spokojen,prozatím je vše vpořádku
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 920

5 854 Kč

Šicí stroj Janome 920 nabízí 21 programů, 40 šicích technik, overlockový pružný ..

Doprava zdarma

St.Holub 15/02/2016

  • Zatím jsem spokojen,-ještě jsem nevyzkoušel všechny funkce stroje
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 415

6 567 Kč

Šicí stroj Janome 415 je nejen pro začátečníky, a to díky snadnému ovládání. Šic..

Doprava zdarma

Jan R. 09/02/2016

  • Nemá chybu! Pro domácí šití je silný a spolehlivý ...
  • Asi nic ...
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJanome JUNO E1015

4 069 Kč

Šicí stroj Janome Juno E1015 vyrobený ve výrobním závodě japonské firmy Janome, ..

Doprava zdarma

Stanislav Cieplak 27/01/2016

  • naprosto dostačující šicí stroj pro běžné účely.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 603 DXL (2160)

10 655 Kč

Elektronický šicí stroj Janome 603 DXL nabízí 60 programů a 120 šicích technik. ..

Doprava zdarma

Lenka 26/01/2016

  • Se šicím strojem jsem velmi spokojená.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJanome JUNO E1015

4 069 Kč

Šicí stroj Janome Juno E1015 vyrobený ve výrobním závodě japonské firmy Janome, ..

Doprava zdarma

Ladislav Vořechovský 18/01/2016

  • Bytelný šicí stroj, všechny díly k sobě sedí
    Kovové vnitřní součástky, žádný plastový šmejd
    Jednoduchost použití
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení: