Registrovat Přihlásit

Hodnocení produktů

xTEXI BALLERINA + přídavný stolek

11 999 Kč

TEXI BALERINA - akce přídavný stolek v hodnotě 1500 kč pro rozšíření pracovní pl..

Doprava zdarma

Simona 28/12/2015

  • Pri výbere šijacieho stroja pre domáce účely ma spomedzi všetkých dostupných variant v tejto cenovej kategórii najviac presvedčila Texi Ballerina a preto som si ju aj pred dvomi rokmi kúpila. Stroj má množstvo funkcií, mnohé z nich som ešte ani nevyužila. Výhodou je jednoduchá manipulácia, pohodlné nadstavovanie stehov, ktoré sú zobrazené na krytke vrchnej nite a teda ľahko nájdete, čo práve potrebujete, výborný overlockový steh, vďaka ktorému nemusíte kupovať ďalší overlockový stroj, možnosť vyšívania dierok, možnosť sledovania množstva spodnej aj vrchnej nite, pomerne tichý chod a veľa veľa iného + široký výber ďalšieho príslušenstva, ktoré je možné ku stroju dokúpiť . Výborná kvalita vs výborná cena. Rozhodne ho odporúčam! Oproti iným strojom je veľmi jednoduchý na ovládanie, prehľadný a spoľahlivý partner pri tvorbe originálnych outfitov :).
  • Nemá žiadne negatíva.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME SKYLINE S5

25 264 Kč

Šicí, vyšívací a quiltovací stroj Janome Skyline S5 je speciálně vybavený stroj ..

Doprava zdarma

Jarmila 25/12/2015

  • Jsem nadšená vlastnostmi tohoto stroje.
    Tichý výkonný, úžasné možnosti. Měla jsem
    Janome TXL 607, ale tento stroj je o třídu lepší. Krásně přehledný český návod mi
    přišel se strojem. Na možnou pomoc se mohu zeptat na On line asistentu .
    Výborné! Doporučuji!
  • žádné
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME SKYLINE S5

25 264 Kč

Šicí, vyšívací a quiltovací stroj Janome Skyline S5 je speciálně vybavený stroj ..

Doprava zdarma

Andrea 26/11/2015

  • Snadná obsluha.
    Možnost velkého výběru stehů.
    Tichý chod
  • Pro běžné šití snadná ovladatelnost i bez návodu k použití v českém jazyce, který nebyl součástí dodávky. To považuji za veliký nedostatek.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 607 TXL + přídavný stůl

16 181 Kč

Janome 607 TXL je nejnovější šicí stroj s odstřihem nitě a možností vyšívání vzo..

Doprava zdarma

Kateřina 29/11/2015

  • báječný je především automatický odstřih
    množství stehů k výběru
    možnost regulace rychlosti šití
    tichý chod
  • klikatý steh na entlování není úplně podle mých představ, i když volím různé šířky, ale to bude spíše o zvyku na starou dobrou mechanickou klasiku (s elektronikou se stále sžívám)
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 607 TXL + přídavný stůl

16 181 Kč

Janome 607 TXL je nejnovější šicí stroj s odstřihem nitě a možností vyšívání vzo..

Doprava zdarma

Decor 24/11/2015

  • Kvalitní výrobek za odpovídající cenu, jednoduché ovládání, velký dig. displej, mohu jen doporučit, páčka na zvedání patky je pro mě jako pro leváka "přes ruku"
  • Nepřenosný obal.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 607 TXL + přídavný stůl

16 181 Kč

Janome 607 TXL je nejnovější šicí stroj s odstřihem nitě a možností vyšívání vzo..

Doprava zdarma

Dáša 16/11/2015

  • Šicí stroj asi člověk nemění každý rok, takže pečlivý výběr je důležitý. Já jsem zvolila dobře. Šiji hlavně patchwork a s tímto strojem jsem moc spokojena. V poměru kvalita - cena se jedná o vynikající nákup, oceňuji v podstatě vše, nejvíc snad automatický odstřih nitě. Časem jistě využiji i širokou paletu ozdobných stehů včetně vyšívání písmen.
  • Nic
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 423S

7 770 Kč

Šicí stroj Janome 423S je novější typ modelu Janome 419S (má více programů), kte..

Doprava zdarma

Ellen S. 19/11/2015

  • celkem tichý chod stroje
    široký výběr druhů stehů
    prošije bez problému i více vrstev látek
    vcelku jednoduché a intuitivní ovládání stroje
  • trochu svižnější chod stroje, ale rychle jsem si zvykla
    jinak se tomuto stroji zatím nedá naprosto nic vytknout
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 423S

7 770 Kč

Šicí stroj Janome 423S je novější typ modelu Janome 419S (má více programů), kte..

Doprava zdarma

Lenka 17/11/2015

  • Dobře se mi se strojem pracuje, má jednoduché ovládání, jsem spokojena, doporučuji pro domácí běžné šití, jednoduché opravy apod.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 423S

7 770 Kč

Šicí stroj Janome 423S je novější typ modelu Janome 419S (má více programů), kte..

Doprava zdarma

zákazník 24/11/2015

  • celokovový vnitřek
    relativně tichý (v porovnání se starou Veritaskou)
    jednoduché ovlávání i pro začátečníka
    pevný plastový kryt proti prachu
  • špatně se šteluje délka a šířka stehu, místo páčky by bylo vhodnější kolečko
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 393 - kufříkový šicí stroj

7 406 Kč

Šicí stroj Janome 393 - kufříkový šicí strojOsvědčený model ze 70 - 90 let, celo..

Doprava zdarma

Josef 21/11/2015

  • prozatím vypadá velmi kvalitně, to ovšem prověří čas
    tichý, silný motor
    výměna spodní nitě jednoduchá
    ovládání patky šikovně na straně
    kapsa pro nitě na straně, pěkné řešení
    šikovný kufr
  • žárovka svítí dost žlutě.jinak nic.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 60507

6 695 Kč

Šicí stroj Janome 60507 je speciální model k výročí 60 milionů prodaných kusů st..

Doprava zdarma

Veronika 19/11/2015

  • pěkný vzhled
    tichý
    jednoduchý
    šije krásně
    přehledný a jednoduchý návod
    dostačující výběr stehů
    vysoká kvalita za super cenu
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 60507

6 695 Kč

Šicí stroj Janome 60507 je speciální model k výročí 60 milionů prodaných kusů st..

Doprava zdarma

Petra S. 24/11/2015

  • Vybírala jsem dle cenové kategorie, a značky, kterou mám ověřenou. Stroj používám skoro denně a byla pro mne důležitá stabilita stroje.
    Tichý, výborný přítlak a jeho regulace na různé materiály
  • Nic.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 415

6 567 Kč

Šicí stroj Janome 415 je nejen pro začátečníky, a to díky snadnému ovládání. Šic..

Doprava zdarma

Jiřina B. 19/11/2015

  • Janome 415 je silný, pěkný stroj a jsem ráda, že jsem si z velké nabídky této firmy koupila právě tento. Jsem s ním velmi spokojená a mohu ho doporučit švadlenkám, které při výběru stroje požadují perfektní výkon, dobrou cenu a střední nabídku programů této značky.
  • Škoda že nemá nějaký ozdobný steh
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 415

6 567 Kč

Šicí stroj Janome 415 je nejen pro začátečníky, a to díky snadnému ovládání. Šic..

Doprava zdarma

Alice 21/11/2015

  • Prošije i několik vrstev riflí,montérek,navlékač nití skvělá pomoc,tichý,měla jsem předtím starou Veritasku (výborný,ale dnes cenově nedostupný),velmi velká spokojenost s novým nástupcem !!!!
    Vybírala jsem na základě doporučení a jsem spokojena.Šiji už 20 let,vhodný i pro mirně pokročilého nebo šikovného začátečníka,cenově dostupný a kvalitní,široký výběr použití.
  • Tlačítko zpětného chodu by mohlo být přepínací
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 920

5 854 Kč

Šicí stroj Janome 920 nabízí 21 programů, 40 šicích technik, overlockový pružný ..

Doprava zdarma

Anna 19/11/2015

  • Stroj jsem si vybrala po přečtení recenzí.
    dobrý stroj za dobrou cenu
  • Nic.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 920

5 854 Kč

Šicí stroj Janome 920 nabízí 21 programů, 40 šicích technik, overlockový pružný ..

Doprava zdarma

Martina 24/11/2015

  • Ve své kategorii nemá stroj konkurenci.Je nehlučný.Rozjíždí se plynule.Prošije i silnější vrstvu materiálu.Návod dostačující.Výborný poměr ceny/kvality.
  • světlo mohlo být silnější, ale není to až tak podstatné...
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJanome JUNO E1015

4 069 Kč

Šicí stroj Janome Juno E1015 vyrobený ve výrobním závodě japonské firmy Janome, ..

Doprava zdarma

Jitka J. 17/11/2015

  • Šiji téměř každý den a jsem moc spokojena. Je spolehlivý, tichý a běží "jako hodinky".
    Kdo potřebuje domácí stroj, mohu jej doporučit.
  • Zatím nic.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJanome JUNO E1015

4 069 Kč

Šicí stroj Janome Juno E1015 vyrobený ve výrobním závodě japonské firmy Janome, ..

Doprava zdarma

Markéta K. 23/11/2015

  • Po přečtení recenzí na šicí stroje Janome jsem se rozhodla právě pro tuto značku.I já jsem velmi spokojená a jsem ráda,že své investice nelituji.
    Opravdu kvalitní šicí stroj s mnoha funkcemi.
    Zkušenosti jsou skvělé.Jednoduché ovládání a kvalitní šití ve všech směrech.
  • Doporučuji dokoupit cívky na spodní nit.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJanome JUNO E1015

4 069 Kč

Šicí stroj Janome Juno E1015 vyrobený ve výrobním závodě japonské firmy Janome, ..

Doprava zdarma

Petr 17/11/2015

  • cena /výkon/užitné vlastnosti
    síla stroje-prošití několika vrstev džínoviny
    celokovový rám
    overlockový steh
    dostatečná výbava

  • v této cenové kategorii žádné
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 415

6 567 Kč

Šicí stroj Janome 415 je nejen pro začátečníky, a to díky snadnému ovládání. Šic..

Doprava zdarma

Jana 21/11/2015

  • zatím žádné nevím
  • zatím žádné nevím
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení: