Registrovat Přihlásit

Hodnocení produktů

xJanome JUNO E1015

3 443 Kč

Šicí stroj Janome Juno E1015 vyrobený ve výrobním závodě japonské firmy Janome, ..

Doprava zdarma

Renata 04/11/2017

  • stroj jsem objednala dceři jako dárek přišel do 2dnů,je se strojem moc spokojená je začátečník a moc si ho chválí rychlost pedálu je nastavitelný jak potřebuje přiložený návod odpovidá k základnimu seznámení se strojem,jinak moc spokojená šije tiše,akorát by nebylo špatné nabízet ke stroji nitě,sehnat dobrou nit je dnes problém a zákledem dobrého šití je kvalitní nit.
  • nemáme
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 990D + 4 patky a vodič

8 647 Kč

Overlock Janome 990 D je 3, 4nitný stroj s 5 druhy stehů a 9 šicími programy.Nej..

Doprava zdarma

Renata 02/11/2017

  • Pro domácí použití velmi dobrý, velká spokojenost
  • Velmi záleží na kvalitě použitých nití. S nitěmi dodanými se strojem se nedařilo seřídit napětí spodních kličkařů, muselo být na hodnotě 0. S nitěmi Amann došlo k výraznému zlepšení a stroj se dá efektivně regulovat
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xOverlock-Coverlock Singer 14 T 968

17 900 Kč

Overlock-Coverlock Singer 14 T 968 je poloprofesionální 5, 4, 3 a 2-nitný overlo..

Doprava zdarma

Tomšová Jana 30/10/2017

  • Zatím spokojenost ,dodání rychlé a v pořádku. Je to sejné jako od značky Merrylock, ale za jinou cenu.
  • V manuálu málo dopodrobna přepínání na druh stehu a seřízení.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 605 QXL (3160 QDC) + přídavný stůl

11 474 Kč

Elektronický šicí stroj Janome 605 QXL, který je vybaven automatickým odstřihem ..

Doprava zdarma

Lubica 28/10/2017

  • Ako zaciatocnik som so strojom spokojna, dobre nastaveny, stehy krasne, nehlucny, jednoduchy na ovladanie.
  • Mozno sposob uchytenia drziaku na hlavnu nit, mensie rolky minodtial vypadavaju a tak pouzivam pridavny maly drziacik, mozno som este len neprisla na trik uchytenia pri tom hlavnom, kedze som zaciatocnik :)
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJanome JUNO E1015

3 443 Kč

Šicí stroj Janome Juno E1015 vyrobený ve výrobním závodě japonské firmy Janome, ..

Doprava zdarma

Jana 25/10/2017

  • Pre zaciatocnikov a na domace sitie je super. Maly, lahky, sikovny. Jednoduchy na obsluhu.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xTexi JoyLock 2/4

5 159 Kč

TEXI JOYLOCK 2/4 - Evropská značka šicích strojů - Šití třemi nebo čtyřmi nitěmi..

Doprava zdarma

Radek 19/10/2017

  • Perfektní, spokojeni, můžu doporučit
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 990D + 4 patky a vodič

8 647 Kč

Overlock Janome 990 D je 3, 4nitný stroj s 5 druhy stehů a 9 šicími programy.Nej..

Doprava zdarma

Eva Záplatová 18/10/2017

  • Snadné ovládání, pěkně šije. Jsem moc spokojená.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 990D + 4 patky a vodič

8 647 Kč

Overlock Janome 990 D je 3, 4nitný stroj s 5 druhy stehů a 9 šicími programy.Nej..

Doprava zdarma

Mária 18/10/2017

  • nádherná precizní práce,velká rychlost
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xOverlock Singer 14 SH 754

9 900 Kč

4-nitný overlock Singer 14 SH 754 je základní overlock pro domácnost, který není..

Doprava zdarma

Barbora 17/10/2017

  • Veľmi dobrý pomer kvality a ceny. Jednoduché ovládanie a dostatok funkcií.
    ! Pre správne fungovanie stroja je nutné používať nite, ihly a nastavenia odporúčané v návode !
  • Problém zohnať ihly v bežnej predajni galantérie. Ale na tomto e-shope je majů.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 920

4 999 Kč

Šicí stroj Janome 920 nabízí 21 programů, 40 šicích technik, overlockový pružný ..

Doprava zdarma

Zdenka 07/08/2017

  • Šiji cca 35 let a toto je můj třetí šicí stroj a jsem velmi spokojená.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME HD1800 EASY JEANS

8 775 Kč

Šicí stroj Janome HD1800 Easy Jeans nabízí 19 programů, 9 automatickou knoflíkov..

Doprava zdarma

Kateřina 04/08/2017

  • Šiji na něm krátce, ale zatím jsem nadšená. Opravdu doporučuji!
  • Uvítala bych automatický odstřih nitě. Jinak zatím o ničem nevím.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 920

4 999 Kč

Šicí stroj Janome 920 nabízí 21 programů, 40 šicích technik, overlockový pružný ..

Doprava zdarma

Jana 02/08/2017

  • Tichý, ľahko ovládateľný stroj. Oceňujem navliekač nite a ponorný podávač. Jednoduchá výmena šijacej pätky. Na bežné použitie v domácnosti môžem len odporúčať.
  • Zatiaľ žiadne
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 920

4 999 Kč

Šicí stroj Janome 920 nabízí 21 programů, 40 šicích technik, overlockový pružný ..

Doprava zdarma

Anna 05/07/2017

  • Stroj má tichý a hladký chod, je pohodlný na prenášanie. Bol určený na bežné opravy odevov v domácnosti, čo bez problémov zvláda. Zatiaľ som nevyskúšala všetky pribalené pätky a pribalené ihly naviac sa vždy zídu.:-)
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 920

4 999 Kč

Šicí stroj Janome 920 nabízí 21 programů, 40 šicích technik, overlockový pružný ..

Doprava zdarma

Petra 23/06/2017

  • Šicí stroj Janome mám už léta a jsem s ním moc spokojená. Nedávno zakoupený stroj byl pro dceru jako dárek k svatbě. Myslím si že lepší doporučení není.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 920

4 999 Kč

Šicí stroj Janome 920 nabízí 21 programů, 40 šicích technik, overlockový pružný ..

Doprava zdarma

Martina 18/06/2017

  • Stroj je tichý,má citlivou šlapku,pohodlně lze ušít i drobné věci
  • Málo svítí, ale žárovka je stejná jako na běžných strojích, takže jsem si pořídila lampičku na stůl
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 990D + 4 patky a vodič

8 647 Kč

Overlock Janome 990 D je 3, 4nitný stroj s 5 druhy stehů a 9 šicími programy.Nej..

Doprava zdarma

Nováková Lenka 16/06/2017

  • Tichý, pro domácí využití je perfektní. Super zakončení.
  • Krýtký přívodní kabel.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 990D + 4 patky a vodič

8 647 Kč

Overlock Janome 990 D je 3, 4nitný stroj s 5 druhy stehů a 9 šicími programy.Nej..

Doprava zdarma

Lenka 15/06/2017

  • Stroj přednavlečený od výrobce, velmi tichý a rychlý chod, oceňuji balíček patek a nití
  • chybějící nádobka na ořezanou látku,
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 423S

6 648 Kč

Šicí stroj Janome 423S je novější typ modelu Janome 419S (má více programů), kte..

Doprava zdarma

Veronika Manová 13/06/2017

  • Skvělý stroj, poměrně tichý chod, prošije i silné látky a má jednoduché ovládání.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 920

4 999 Kč

Šicí stroj Janome 920 nabízí 21 programů, 40 šicích technik, overlockový pružný ..

Doprava zdarma

Marie 12/06/2017

  • Tichý, snadno ovladatelný, zvládne šít i když přeskočí špatně návinutá nit
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 920

4 999 Kč

Šicí stroj Janome 920 nabízí 21 programů, 40 šicích technik, overlockový pružný ..

Doprava zdarma

Anna Paroubkova 05/06/2017

  • Jsem velice spokojená za rychlé vyřízení a dodání výrobků
    Šicí stroj mi velice usnadňuje práci a hlavně při výrobě dírek moc děkuji
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení: