Registrovat Přihlásit

Recenze Janome JUNO E1015 - zobrazit informace Janome JUNO E1015

Renata 04/11/2017

  • stroj jsem objednala dceři jako dárek přišel do 2dnů,je se strojem moc spokojená je začátečník a moc si ho chválí rychlost pedálu je nastavitelný jak potřebuje přiložený návod odpovidá k základnimu seznámení se strojem,jinak moc spokojená šije tiše,akorát by nebylo špatné nabízet ke stroji nitě,sehnat dobrou nit je dnes problém a zákledem dobrého šití je kvalitní nit.
  • nemáme
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Jana 25/10/2017

  • Pre zaciatocnikov a na domace sitie je super. Maly, lahky, sikovny. Jednoduchy na obsluhu.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Ludmila Gašperová 02/12/2016

  • Stroj jsem koupila mé dceři, která je velice spokojená.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Ivana 28/11/2016

  • Jsem jenom nadšená, ve středu večer jsem objednala a v pátek už jsem šila. Krásně šíje strečové materiály, výběr stehů je velký, při sešlápnutí pedálu se rozběhne tak akorát rychlostí ...., šíji pro radost, ale často...., zatím jen nadšení, vřele doporučuji.
  • Snad jen malé obrázky v návodu, jsem jen šička - nadšenec a občas musím kouknout do textu...
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Veronika 13/11/2016

  • Jsem začátečník, ale tento šicí stroj se krásně ovládá, dobře se na něm šije, nemám co bych vytkla
  • nic
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Alena 25/09/2016

  • Skladný, lehký, dobře se na něm šije. Zatím jsem jen zkoušela šít.
  • Žádnou jsem nenašla.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

dana 22/09/2016

  • Velmi kvalitní a spolehlivý šicí stroj, zatím jsem nepoznala nějakou chybičku a jsem s ním velmi spokojená i s perzonálem v brněnské pobočce, kde jsem ho kupovala...
  • zatím nic...
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Vl. 22/09/2016

  • Je to co jsme potřebovali
  • Nic
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Vlasta 14/09/2016

  • Jednoduchý, kvalitní šicí stoj. Zatím velká spokojenost.
  • Nic
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Vlasta Slapničková 14/09/2016

  • Vhodný pro začátečnice,jednoduché ovládáni.
  • nic
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Jiří 12/09/2016

  • skvělý sicí stroj od renomované značky
    pro domácí použití na jednoduché šití je jedinečný
    3 letá záruka
    servis ze dveří do dveří
  • žádné
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Míla 12/09/2016

  • jednoduchá obsluha, tichý, šije krásně
  • žádné
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Růžena Hrubá 06/09/2016

  • Stroj jsem zatím jen vyzkoušela, ale byla jsem spokojená. Je lehký oproti starému a má steh na pružné látky.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Helena 05/09/2016

  • Šicí stroj jsem koupila dceři jako dárek.
    Dosud nebyl vyzkoušen.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Petra Šmahová 31/08/2016

  • Je to můj první stroj a i začátečník jako já si s ním dokáže poradit sám. Zatím jsem moc spokojená s výběrem stehů, kvalitou šití i obsluhou stroje.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Jarmila V. 29/08/2016

  • Skvělý šicí stroj!
    Už jsem spravovala montérky, rifle a jiné věci a vše v pohodě. Naprosto bez problému prošije riflovinu. Pro běžné domácí šití a opravy je naprosto dostačující a dokonalý.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Ludmila 15/07/2016

  • Jsem naprosto spokojena, stroj splnil očekávání, prošije i několik vrstev látky, obsluha jednoduchá.
  • Zatím nezjištěny
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Oldřich Bakeš 25/05/2016

  • Šicí stroj jsem kupoval dceři . Dcera je s tímto spokojená .
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Martina K. 12/05/2016

  • Jsem začátečník a na stroji jsem se naučila snadno, já osobně jsem max.spokojená. Moje mamka, která má našito celkem dost, mě jen v rychlosti na stroji ukázala co a jak a sama konstatovala, že je stroj (za tu cenu) dobrý a domnívá se, že mi bude bohatě stačit. Kupovala jsem (na základě recenzí) pro domácí použití, abych byla schopná mé rodině opravit a ušít co je zrovna potřeba. Jsem spokojená a doufám, že dlouho budu.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Vladimíra Turková 11/05/2016

  • jsem spokojená,oproti staré Veritasce je výkonnější a má více programů .
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení: